Az első online I-karate versenyre Magyarország nevezett a legtöbb versenyzővel, összesen 46 fővel. Az eredmények országok  közötti rangsorában az 5. helyen végeztünk. 
A verseny fő támogatója a Fogyatékkal Élők Budapesti Sportszövetsége volt. Az Élni Akarunk Alapítvány nyolc magyar versenyzőnek biztosította a nevezési díjat. 
A verseny nevezési videói megtekinthetők az I-Karate Global YouTube csatornán.
 
 
 
 
A nyár folyamán 5. alkalommal vettünk részt a Velencei tó partján megrendezésre kerülő Sport és Önvédelmi táborban. Ez a tábor idén ünnepelte a jubileumi 30. évét.
A három napos para-karate táborban 12 tanulónk vett részt.
A tábor első napján átismételtük azokat a gyakorlatokat, amelyeket a digitális oktatás során is volt lehetőség egyénileg gyakorolni, majd néhányan megismerkedtek a thai box alapjaival. A második napon talajgyakorlatok és földharc után a jó időnek köszönhetően a tóban tartottuk meg az edzés második felét.
Az idei tábor egyik fő célja egy új formagyakorlat megtanulása volt, ami mindenki számára sikerült.
Szeretnénk köszönetet mondani Kalmár Árpádnak, a Magyar Karate Szakszövetség alelnökének, a tábor szervezőjének, hogy már többedszeri alkalommal biztosít ingyenes táborozási lehetőséget az I-Karate Hungary fogyatékkal élő sportolóinak.

 

2018. november 24.

A Benedek Elek EGYMI, Óvoda, Általános Iskola és Szakiskola két kiválasztott fiatal para-karatés tanulója, Pasca Dániel és Kollega T. Barbara, abban a megtiszteltetésben részesült, hogy 2018. november 24-én személyesen Chuck Norristól és feleségétől, Gennától vehették át a Papp László Sportcsarnokban az első cipősdoboz ajándékot a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén. Szeretnénk ezúton is megköszönni a Baptista Szeretetszolgálatnak, hogy ezt a találkozást lehetővé tette.